Produkter för flammor för tårta (4)

Salsa Tartufata - Konserver

Salsa Tartufata - Konserver

Salsa Tartufata Förvaring: Förvaras i rumstemperatur, borta från direkt solljus och värme. När den har öppnats, förvaras i kylskåp och konsumeras inom 5 dagar. Hållbarhet: 36 månader
Pajdeg - Alla modeller

Pajdeg - Alla modeller

Olika tårtbottenmodeller för alla typer av förberedelser. Tillverkad utan vatten.
Skivad Iberisk Bellota Chorizo - SKIVAD

Skivad Iberisk Bellota Chorizo - SKIVAD

Embutido som är tillverkat av en blandning av malet kött från iberisk gris, tillsatt med salt, kryddor och tillsatser, knådat och stoppat i tarm. Med en mognad över 4 månader, med en delikat smak och karaktäristisk arom. Tillverkningsprocess: Utvald, mald, knådad, stoppad, lagrad, skivad och förpackad. Ingredienser: Magert kött från iberisk gris, Pimentón D.O la Vera (Cáceres), salt, vitlök, oregano och konserveringsmedel, stoppad i naturlig tarm. Nettovikt: 100 g. Villkor för distribution och transport: Vid rumstemperatur finns det inga restriktioner. Om den är vakuumförpackad, hålls den vid en temperatur under 5ºC. För konsumtion rekommenderas en temperatur på 15º-18ºC. Tillverkningsprocess: Utvald, mald, knådad, stoppad, lagrad, skivad och förpackad. Ingredienser: Magert kött från iberisk gris, Pimentón D.O la Vera (Cáceres), salt, vitlök, oregano och konserveringsmedel. Nettovikt: 100 g.
100 g skivad i inertgasbricka

100 g skivad i inertgasbricka

100 gr skivad i inertgasbricka ref:14008 Mognad: 20 månader Genomsnittlig vikt per enhet: 100 gr Nettovikt ca. låda: 2 Kg Enhet x låda: 20